Competitie

Start competitie 2016-17

Op dinsdag 6 september was het eindelijk weer zover de competitie 2016-17 ging van start!
Wel moesten we eerst nog een finale Libre spelen tussen Peter en Niels. Beide spelers wisten dit al drie maanden maar Peter had toch vanaf het begin duidelijk de overhand en Niels leek wel iets zenuwachtig. Na een beurt of tien was het verschil eigenlijk al gemaakt, al probeerde Niels het nog wel maar Peter had elke keer weer een antwoord. Na 20 beurten was het dan ok duidelijk dat Peter Schroder kampioen Libre 2015-16 geworden was.
p9061186

Daarna was het tijd voor en gezellige maaltijd waar je in de Cafe De Knip altijd goed voor terecht kunt ( als er nog ruimte is )
p9061161

Na het eten nog even de prijsuitreiking:
p9061189
Met Dennis Braak (zomercompetitie winnaar), Joop Rotgans (2e Driebanden ), Peter Schroder ( kampioen Libre), Pim Ekhart ( 2e Bandstoten ), Niels Buijs ( kampioen Driebanden en Bandstoten, 2e Libre ) en Theo Leijen ( 1e plaats Honderden )