Overige activiteiten

Rabobank fietssponsortocht

Zaterdag 14 juni was het om 9uur ’s ochtends vroeg verzamelen bij het oude Rabobank gebouw in Noord-Scharwoude. We waren zeker niet de enige en vertrokken snel met zijn tienen richting de Bongerd. Daar werden de koffiebonnetjes opgemaakt en nog even genoten van het ochtendzonnetje. Ook kregen we nog een tip over de mogelijkheid om een donatie aan te vragen voor een mogelijke investering wat zeker interessant is. Daarna via Kalverdijk, Wamenhuizen richting Krabbendam en zo via de West Friese dijk richting Eenigenburg. En daarna richting Stroet via het Rijpje waar we onderweg een smal bruggetje passeerden wat voor een flinke opstopping zorgde. De stempelpost bij het Hoekie was weer druk dus snel door naar het tunneltje bij het Dirkshorner meer en daarna via de Zutweg richting Waarland over de Hogebrug en daarna langs de Waarddijk richting de koffie bij de Buizerd maar we waren niet de enige die dat idee hadden dus door gereden richting de Knip. Daar negen koffie met appeltaart en een biertje voor Joop genuttigd en de fietstocht beëindigd. Peter bracht de kaarten nog bij de bank zodat de driehonderd euro’s binnenkort bijgeschreven kunnen worden.

Overigens bleek vandaag in de Knip dat Jeroen en Gudy een tribune bijna bovenop het tweede biljart hebben gebouwd vanwege het wereldkampioenschap voetbal. Hierdoor is er voor de zomercompetitie de komende weken maar 1 biljart en spelen we na het WK of als Nederland eruit ligt op drie biljarts. Tot die tijd 1 partij per avond