Open Langedijker Kampioenschap Driebanden

Andre de Gooijer voor de 4e keer Open Langedijker Kampioen Driebanden

Zo ongeveer om de vijf jaar vindt Andre de Gooijer het tijd om zijn naam op de wisselbeker te laten graveren In 2009 versloeg hij Dirk Snip in de finale, nu stond Dirk in bijna gewonnen positie tijdens de kwartfinale partij maar kwam André stevig terug met een flinke serie en besliste hij de partij alsnog in zijn voordeel.

Andre de Gooijer bleef daarna in hetzelfde tempo doorgaan en versloeg in de halve finale Wouter Brander ( winnaar in 2007 ) in 8 beurten en liet Sjaak Rood, die de runner-up van 2013 Ad Bruin in de halve finale had uitgeschakeld, in de finale geen kans en was na 14 beurten de Open Langedijker Kampioen Driebanden 2014.

foto 4

De organisatie kijkt weer terug op een geslaagd en gezellig toernooi in de vernieuwde Knip, tegenwoordig gerund door Gudy en Jeroen Zegers.

v.l.n.r. 4e plaats Wouter Brander, 1e plaats Andre de Gooijer, 2e plaats Sjaak Rood, 3e plaats Ad Bruijn en Gudy Zegers