Open Langedijker Kampioenschap Driebanden

Inschrijving Open Langedijker Kampioenschap Driebanden 2014 geopend!

Ook in 2014 wordt het Open Langedijker Kampioenschap Driebanden weer georganiseerd. De laatste keer deden er 40 biljarters mee van verschillende nationaliteiten en was de ontknoping er één om niet te vergeten.

Dit jaar start het toernooi (afhankelijk van het aantal deelnemers ) op zaterdag 11 januari met een middagsessie om 14 uur en de avondsessie net als de rest van de week zal starten om 19:30 uur.

Vanaf vrijdag 17 januari start de 2e ronde waarin 24 finalisten zullen uitkomen en zaterdag wordt de finaleronde gespeeld met de overgebleven 16 deelnemers. Reserveer deze dagen want misschien speel jij wel in de finale!

Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. De inschrijving zal sluiten op 11 december 2013 en aanmelden kan via de mail (biljart@luizeknip.nl), een berichtje op deze site of schriftelijk door onderstaande gegevens in te vullen en in te leveren bij Café de Knip.

We hopen je weer te kunnen begroeten op het 20e Open Langedijker kampioenschap Driebanden. Mocht je nog andere spelers weten die mee zouden willen doen, stuur de info door, iedereen is welkom.!!

De organisatie
Peter Schröder, Theo Leijen, Siem van Duin, Marijke van der Zel


Naam
Adres
Postcode/plaats
E-mail
Telefoon
Verhinderd op …………………………………….(maximaal 1 dag)