Geen categorie

Start competitie 2019-2020

Nadat de finales Bandstoten en Libre eind mei al waren gespeeld. Charles Schouten won in de finale Bandstoten van Ruud Kaandorp en Theo Leijen won van Harm Landman de finale om de Libre titel, moest voor de start van de nieuwe competitie nog beslist worden wie er kampioen Driebanden zou worden. De strijd ging tussen Sjaak Schoon (5) en Ruud Kaandorp (7), beide heren hadden de afgelopen drie maanden keu lekker in de hoes laten zitten dus waren zelf ook wel benieuwd of er nog wel punten in zouden zitten.

Het duurde een aantal beurten maar toen kwam Ruud in zijn spel en waar bij Sjaak zijn stootbal elke keer net voor of achterlangs glipte, maakte Ruud gestaag zijn punten en liet zien waarom hij de enige was op de club die zijn gemiddelde weer verbeterd heeft. Hij sloot de partij dan ook af met 12 punten in 20 beurten en gaf Sjaak totaal geen kans om ook maar in de buurt te komen.

Zo kan Ruud de Willem de Graaf wisselbeker weer op zijn vertrouwde plek terug zetten, hij won hem al voor de derde keer.

Ruud Kaandorp Kampioen Driebanden 2018-2019