Open Langedijker KampioenschapOpen Langedijker Kampioenschap Driebanden

Open Langedijker Kampioenschap Driebanden 2019 ( ronde 2 )

Vanavond begint de tweede ronde van het 25e Open Langedijker kampioenschap Driebanden. 32 spelers verdeeld over acht poules, iedereen speelt drie partijen en nummers 1 en 2 gaan door naar de laatste zestien. Woensdagavond om 19:00 uur spelen Sjaak Rood, Sven van der Fluit, Hans Beukers, Floris Houtenbos, Gerard van Rozelaar, Robin Meilink, Marcel Kramer, Andre de Gooijer, Job Bruin, Piet Carnas, Johan de Nijs, André de Ruiter, Rob van Aart, Sjoerd Bruinsma, Rob Jonker, Jan Mosch.

Donderdagavond wordt er door Jan Danenberg
John Bruin, Ad Bruin, Klaas Deuzeman, Rick van Herk, Peter Smit, Roy Smit, Lars Welp, Cor Kruijer, Theo Wijte, Jelle Moormann, Theo Leijen, Hans Tamis, Mathijs Gielens, Dick Beerse, Arjan Smit gespeeld.