Open Langedijker KampioenschapOpen Langedijker Kampioenschap Driebanden

Indeling 25e Open Langedijker Kampioenschap Driebanden

Nog even een laatste update : Hieronder de definitieve indeling voor het 25e Open Langedijker Kampioenschap Driebanden. Maar liefst 9 eerdere kampioenen staan op de deelnemers lijst en daarnaast nog een aantal finalisten. Ad Bruin als titelverdediger en vijfvoudig kampioen Andre de Gooyer ontbreken natuurlijk niet!

We spelen dit jaar een wat afwijkend schema t.o.v. de vorige edities. De eerste ronde speelt iedereen drie partijen. De tweede ronde wordt samengesteld uit de nummers 1 en 2 en ingedeeld in poules van vier waarin iedereen drie partijen speelt en de beste zestien daarvan spelen vrijdag avond dan de laatste zestien tot de finale.

indeling

Mocht je toch nog verhinderd zijn op het moment dat ik je ingedeeld heb, laat het even weten dan passen we het aan.