Open Langedijker KampioenschapOpen Langedijker Kampioenschap Libre

Voorlopige indeling Open Langedijker Kampioenschap Libre 2018

Het Open Langedijker kampioenschap Libre 2018 telt dit jaar 80 deelnemers en wordt gespeeld in Café de Knip ( het beste café van nederland 2018 ) van 24 t/m 31 maart. Dit jaar geen speciale opening maar gewoon weer gezellig biljarten met z’n allen totdat de kampioen bekend is.
Aanvang in het weekend vanaf 14:00 uur (hangt van het programma af ) en doordeweeks 19:00. Maandag avond is er geen speelavond en is de Knip gesloten.
Van 24 tot en met 29 maart spelen we de 1e ronde met poules van vijf spelers. Elke deelnemer speelt 4 partijen over twee avonden verdeeld. 32 deelnemers plaatsen zich voor de 2e ronde op vrijdagavond en zaterdagmiddag waarin uit 8 poules van vier spelers de laatste 16 worden geselecteerd.
Op zaterdagavond 31 maart om 19:00 uur vangen we dan aan met de 8e finale, daarna kwart en halve finale. Rond 22:30 zal de finale gaan plaatsvinden en aansluitend de prijsuitreiking.

Voor de indeling zie