Open Langedijker KampioenschapOpen Langedijker Kampioenschap Driebanden

Open Langedijker Kampioenschap 2018 finaleavond 19 januari 2018

Nadat de 2e ronde gespeeld is, blijven er 16 spelers over voor de afvalrace richting de finale die de nieuwe kampioen gaat opleveren.
De titelverdediger Michel Kolkman zit er nog bij al begon hij niet goed. Maar dat kwam meer door zijn tegenstander Klaas Deuzeman die na 3 beurten nog maar 2 punten van 10 moest maken en na 9 beurten al een einde aan de partij maakte. Hierdoor zijn de helft van de 16 deelnemers afkomstig uit Waarland. Ook oud-kampioen Siem van Duin zit er nog bij.

Geplaatst voor de laatste 16 :

Michel Kolkman, Ahmet Cakir, Roy Smit, Siem van Duin, Theo Leijen, Rob Jonker, Ad Bruin, Marco de Gier, Klaas Deuzeman, Rick van Herk, Harm Landman, Jeroen Zegers, John Nolten, John Bruin, Job Bruin en Piet Carnas

Aanvang 19:00 uur