Open Langedijker KampioenschapOpen Langedijker Kampioenschap Driebanden

Open Langedijker Kampioenschap Driebanden 2018 1e ronde afgelopen

Zondagmiddag om 13:00 uur ging het Open Langedijker Kampioenschap Driebanden van start in een goedgevulde Knip arena. Weliswaar waren niet alle aanwezigen op de hoogte maar dat kon de pret niet drukken. Er werd gestreden om elke carambole, soms partijen die alle beurten nodig hadden en dan weer in 11 beurten uit.

Voor de volgende ronde (donderdagavond) hebben zich de volgende spelers geplaatst:

Ad Bruin, Ahmet Cakir, Andre de Ruiter, Arie Krul, Floris Houtenbos, Harm Landman, Jan Danenberg, Jelle Moorman, Jeroen Zegers, Job Bruin, John Bruin, John Nolten, Jos Smit, Klaas Deuzeman, Laurens Groenendijk, Marco de Gier, Michel Kolkman, Piet Carnas, Piet Tijm, Rick van Herk, Rob Jonker, Roy Smit, Siem van Duin, Theo Leijen