Open Langedijker KampioenschapOpen Langedijker Kampioenschap Driebanden

Inschrijving Open Langedijker kampioenschap Driebanden 2018 geopend

De dagen worden weer korter, de herfst is echt begonnen en zo langzamerhand komt de jaarwisseling weer in zicht en komt het Open Langedijker Kampioenschap Driebanden weer in beeld. Afgelopen editie deden er 52 biljarters mee en won Michel Kolkman de finale van het toernooi van John Bruin.

Dit jaar start het toernooi (afhankelijk van het aantal deelnemers ) op zondag 14 januari met een middagsessie om 14 uur en de avondsessie net als de rest van de week zal starten om 19:00 uur. In de eerste ronde wordt er gespeeld met het opgegeven moyenne en duren de partijen maximaal 30 beurten. Daarna wordt het gemiddelde opnieuw bepaald en spelen we de partijen uit tot de punten zijn gemaakt.

 

Op vrijdag 19 januari spelen we de finale waarin 16 finalisten zullen uitkomen.

Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. De inschrijving zal sluiten op 8 december 2017 en aanmelden kan via de mail (biljart@luizeknip.nl) of schriftelijk door onderstaande gegevens in te vullen en in te leveren bij Café de Knip.

We hopen je weer te kunnen begroeten op het 24e Open Langedijker kampioenschap Driebanden. Mocht je nog andere spelers weten die mee zouden willen doen, stuur de info door, iedereen is welkom.!!