Competitie

Annelot wint Zomercompetitie 2017

In de maanden juni, juli en augustus organiseert Biljartclub “De Luizeknip” de zomercompetitie. Naast deelname van de ‘gewone’ club leden zijn er ook altijd een aantal dames (Beppies) van de donderdag die mee doen.

De eerste weken was het Hans Tamis die zijn zinnen op de pot gezet had. Maar toen kwam Annelot terug van vakantie, ze had een trainingskamp op Bali bezocht ( denken wij). Want alle ballen die maar een klein beetje bereikbaar waren nam ze aan en vaak gingen ze ook raak. Het aantal banden dat ze hierbij nodig had of een extra klos zorgde vaak voor hilariteit onder de toeschouwers. Ze pakte dan ook resoluut de koppositie

De laatste paar weken werd het echter nog wel even spannend, Hans hield vol en Marielle Muileboom ging ook steeds beter spelen zodat op de laatste avond alles nog mogelijk was.

Hans, Annelot en Marielle speelden de laatste dinsdagavond van augustus nog een keer tegen elkaar. Marielle begon goed met winst tegen Annelot maar verloor weer van Hans. Toen Annelot Hans alle hoeken van het biljart liet zien, was het duidelijk. De beker en de prijzen pot ging net zoals twee jaar terug naar Annelot.