Open Langedijker Kampioenschap Driebanden

Uitslag Open Langedijker Kampioenschap Driebanden 2013

Met 40 deelnemers aan de start van het Open Langedijker Kampioenschap Driebanden was de editie van 2013 weer goed gevuld. Vele eerdere winnaars als Piet Tijm, Siem van Duin, Andre de Gooijer en natuurlijk titelverdediger Ayhan Genc waren weer van de partij. Na de 1e en 2e ronde bleven er zaterdag 20 januari 16 deelnemers over in de knock-out fase. Opvallend was het aantal series en de snelle partijen van zowel Ad Bruin als Johan de Nijs en het was dus ook geen verrassing dat deze twee tegen elkaar in de finale uit kwamen. Ad had in de voorrondes al gewonnen van Johan en was in 2012 al de runner-up. Maar een finale is een partij op zich en Johan liet meteen zien dat hij zijn zinnen gezet had op de beker door een serie van 6 in de tweede beurt.

Ad probeerde nog wel terug te komen in de partij maar Johan maakte in de 8e beurt duidelijk dat het na 18 deelnames tijd werd dat zijn naam in de beker gegraveerd werd door een afsluitende serie van 4 te produceren welke door het publiek met luid applaus werd begroet.

774429_436867633048501_629754540_o

 

vlnr : 4e plaats Klaas Deuzeman, 1e plaats en kampioen Johan de Nijs, 3e plaats Andre de Gooijer, 2e plaats Ad Bruin